Logopedie Babbels

Logopedie Praktijk Babbels is een praktijk voor logopedie, lees- en spellingsproblemen, executieve functies en coaching. Behandelingen van de stoornissen en/of vaardigheidsproblemen zijn gericht op de ontwikkeling en begeleiding van kinderen en volwassenen.

Anne-Marie nam contact met mij op via het contactformulier op mijn website nadat ze een post op facebook tegen was gekomen.

Op dat moment was haar website tijdelijk offline en ze was toe aan een nieuwe. Helaas had ze geen budget voor een grote website, dus ben ik samen met Vallonic op de oplossing gekomen om een one-page website te maken. Zo kon Anne-Marie toch alle nodige informatie kwijt en kostte het voor ons minder tijd om de site in elkaar te zetten. Haar website was namelijk al een tijdje offline dus de nieuwe moest snel gemaakt worden.

De website voor Logopedie Babbels is een toegankelijke en kleurrijke website. Dit heeft te maken met het feit dat haar cliënten vooral ouders en kinderen zijn. De kleuren zorgen voor een open en vriendelijke uitstraling.

De website van Logopedie Babbels is een goed voorbeeld van een oplossing wanneer je het budget niet hebt voor een grote website. Een one-page website blijft overzichtelijk door het menu bovenaan de pagina dat steeds een stukje naar beneden scrolt. Zo kun je toch alle belangrijke informatie makkelijk en overzichtelijk kwijt op jouw website.