Hi, ik ben Melissa!

Creatief ben ik al van kleins af aan. Zingen en dansen deed ik het liefst de hele dag, het brengt een hoop positieve energie met zich mee en daarom werd ik door mijn ouders ook wel “het zonnetje in huis” genoemd.

Nog steeds woon ik thuis en vanaf mijn zolderkamer ben ik begin 2020 mijn eigen bedrijf als grafisch vormgever gestart. Naast mijn opleiding werk ik met ontzettend veel plezier aan de opdrachten die ik aangewezen krijg door ondernemers uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben zij een uniek verhaal en daar haal ik enorm veel energie, inspiratie en motivatie uit om door te blijven gaan.

Met mijn passie voor vormgeven help ik ondernemers aan een visuele identiteit voor hun onderneming. Elke ondernemer en elke onderneming heeft zijn eigen verhaal, ik zorg ervoor dat dit wordt doorvertaald tot beeld zodat jij op kunt vallen en herkenbaar blijft voor jouw ideale klant!

Lijkt het je leuk om samen jouw onderneming naar een next-level te tillen? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik ga graag voor jou aan de slag!

Shopping Basket
Chat openen
Stuur melissa een berichtje!
Hi! Heb je een vraag? Stuur hem via whatsapp!