Hoe kun jij als ondernemer opvallen met jouw branding?

Hoe kun jij als (startend) ondernemer nou écht opvallen tussen al die andere ondernemers in dezelfde branche? Wat is de sluitel tot een herkenbare en opvallende branding? Wat ik je nu ga vertellen is misschien niet wat je had verwacht, want het is iets heel simpels en elke ondernemer kan dit in zijn/haar branding toepassen.

tromgeroffel…..

Wat jij kunt doen om op te vallen met jouw branding is gebruik maken van hetgeen dat iedere persoon uniek maakt – persoonlijkheid. Precies, jouw persoonlijkheid is iets dat NIEMAND van jou af kan pakken. Alles wat jij plaatst op het internet daarin tegen kan iemand met slechte bedoelingen direct kopiëren, laten we hopen dat jou niet zal overkomen.

Jouw persoonlijkheid maakt jou uniek, niemand is zoals jij en dat maakt jou uniek. Met jouw verhaal kun je anderen inspireren. Waarom doe jij wat je doet? Hoe is het allemaal begonnen? Voordat mensen een dienst bij jou af nemen willen ze graag weten wie jij bent, zo bouw je vertrouwen op bij jouw ideale klant/doelgroep en zullen ze eerder voor jou kiezen.

Deel jouw verhaal, je struggles, overwinningen, laat zien wie je bent en wat je doet. Laat mensen weten waar jij voor staat, niets maakt jouw specialer dan hoe jij bent als persoon. Gebruik dat als iets positiefs, dan zul je zeker weten opvallen.

“ik ben super blij met je en ik vind het heel gaaf dat je echt mijn kern en persoonlijkheid visueel zo in beeld heb kunnen brengen.” – Virginia, Mustang Matters Coaching

Ook kun je met jouw persoonlijkheid aan de slag met een passende visuele identiteit. Heb jij zorgvuldig uitgeschreven wat jij doet, waarom en wie jij bent als ondernemer? Dan gaat het steed makkelijker worden om jouw verhaal te delen met anderen en wordt het dus ook makkelijker om een vormgever in te schakelen. Zij kunnen dan namelijk jouw verhaal omzetten in beeld. Zodat jij kunt opvallen met een branding die perfect weergeeft waar jij als ondernemer voor staat.

Laat dit nou net zijn wat ik het allerliefst doe als grafisch vormgever. Jouw verhaal en persoonlijkheid omzetten in een visuele identiteit. Zodat jij kun opvallen en herkenbaar bent voor jouw ideale klant.

Wil je samen met mij aan de slag aan een visuele identiteit die écht bij jou past en jouw verhaal vertaald in beeld? Neem contact met mij op en dan gaan we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen, ik hoor graag van je!