Wat kan ik voor jou betekenen?

Een unieke visuele identiteit die jouw bedrijf naar een next-level zal tillen

Als grafisch vormgever met als specialisatie interactive design help ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers met zelfvertrouwen de juiste doelgroep aan te trekken doormiddel van een krachtige visuele identiteit.

Hierbij pakken we alles aan wat binnen jouw bedrijf belangrijk is. Denk aan een logo, visitekaartjes, webdesign en nog een hele hoop andere elementen die jouw merk/branding kunnen versterken. Tijdens het traject dat je met mij doorloopt, zal je ik je bij elke stap van het proces betrekken. Zo gaan we er samen voor zorgen dat jij overal een netjes doorgevoerde huisstijl hebt en dus herkenbaar bent voor jouw ideale klant.

Basic Branding

€ 450,- excl. BTW

Full branding

€ 875,- excl. BTW

Website

€ 1275,- excl. BTW

Website laten maken

Jij bent een ondernemer en je wilt graag zichtbaar worden op het internet. Een goede manier om dit te doen is met een website. Met mijn ervaring als UX/UI designer ontwerp ik gebruiksvriendelijke en unieke websites.

Met behulp van de WordPress builder Elementor zorgt ik ervoor dat ook jij, als de website straks klaar is, makkelijk dingen kunt aanpassen of toevoegen. Zo hoef je niet telkens een developer of designer in te schakelen voor de kleine dingetjes.

Voordat we kunnen beginnen aan jouw website is het belangrijk dat we een goede webhosting vinden en een domeinnaam registreren. Mocht je dit zelf nog niet gedaan hebben, dan help ik jou graag om de geschikte webhosting te vinden voor jouw behoeften. Een domeinnaam kun je gemakkelijk zelf aanvragen op TransIP. Vanaf 3 euro per jaar heb jij al een eigen domein.

Wil je met jouw website graag hoger ranken in Google? Ook daarvoor kan ik voor jou contact opnemen met een SEO specialist. 

Zullen we samen jouw online avontuur aangaan? Voor vragen of een offerte op maat kun je altijd contact met mij opnemen.

Jouw verhaal doorvertaald in beeld

Jij ben een ambitieuze vrouwelijke ondernemer, jij hebt een uniek verhaal, een missie en een visie. Maar hoe ga je dat nou zo goed mogelijk doorvertalen in beeld? Daarbij kan ik jou helpen! Met de branding pakketten die ik aanbied gaan we aan de slag met een unieke branding voor jouw onderneming.

Niets is unieker dan jijzelf, jouw persoonlijkheid en jouw verhaald. In de eerste kennismakingssessie leer ik jou beter kennen, komen we te weten wat jouw missie is, jouw visie en kijken we naar wie jouw doelgroep is. Aan de hand van al deze informatie ga ik beginnen aan de designs. Hierbij start ik met het een moodboard dat jouw stijl in beeld gaat brengen. Daarna ga ik aan de slag met het logo, stellen we een kleurenpallet op en kiezen we een mooie combinatie lettertypes.

Zodra we een goede basis hebben, kunnen we aan de slag met de rest van jouw wensen. Zullen we samen aan de slag gaan? Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen!

Kind words