Blog: Wat willen klanten zien op jouw website?

Heel leuk een website, maar als daar niet de juiste informatie op staat zul je niet de gewenste conversie behalen. In deze blogpost vertel ik 5 dingen klanten graag op jouw website willen zien!

1.0 Wie ben jij?

Wie zit er achter jouw onderneming? Laat je gezicht eens zien! Tegenwoordig is het steeds belangrijker om jezelf online te laten zien. Op deze manier leert de klant jou beter kennen en ontstaat er een connectie. Daarnaast geeft het de klant een stukje vertrouwen wanneer ze weten dat er echt iemand achter het bedrijf zit.

2.0 Wat kan jij voor jouw klant betekenen?

Vertel in een aantal zinnen wat jij voor jouw klant kan betekenen. Beschrijf het mogelijke probleem dat jouw potentiële klant kan ervaren en vertel daarbij welke oplossing jij te bieden hebt. Vergeet hierbij niet te vertellen welke resultaten jouw klant kan behalen wanneer ze gebruik maken van jouw diensten.

3.0 Wat is jouw USP? (unique selling point)

Waarom ben jij de juiste persoon om het probleem dat jouw klant ervaart op te lossen? Wat maakt jouw onderneming zo speciaal? Hoe onderscheid jij jezelf van alle andere ondernemers in dezelfde branche? Laat jouw potentiële klant weten waarom jij de persoon bent om een dienst bij af te nemen.

4.0  Waaruit bestaat jouw aanbod?

Wat heb jij jouw potentiële klant te bieden? Misschien werk je met verschillende pakketten waar een vaste prijs aan hangt, vertel dan wat bij deze prijs inbegrepen is.. Lever je verschillende diensten en is de prijs afhankelijk van de uren die je maakt? Laat dan in ieder geval weten welke diensten jij allemaal levert.

5.0 Hoe kan ik een product of dienst bij jou afnemen?

Wanneer een bezoeker van jouw website beslist om klant bij jou te worden, is het belangrijk dat ze weten waar en hoe dat kan. Zorg dus voor genoeg “call-to-actions” naar bijvoorbeeld jouw contactgegevens.

Wat vind jij als bezoeker van een website belangrijk als je klant wilt worden?